Welkom

De mobiele pagina Paranormalehulplijn.net is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Karen

Medium Karen

Lenormand kaarten  -  Intuitief  -  Invoelend     0909 1919 -     0903 416 36

Karen - PIN 2426

Lenormand kaarten - Intuitief - Invoelend

Bel Karen op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Mijn naam is Karen. Ik ben een medium en intuïtief kaartlegster. Graag geef ik je inzicht op al je vragen. Geen vraag of situatie is mij vreemd, dus vraag gerust. Tevens kunt u bij mij terecht voor een luisterend oor. Ik help je graag verder met veel liefde en licht.

Getuigenissen Karen

Lieve Karen
We hadden over vele dingen gesproken, en ik sta weer versteld van je gave
Toppie Toppie ben jij. Grappig dat jij ondanks me,n stem wist dat ik het was. Altijd de 5 Sterren waard. Groetjes Celine.

Celine

Karen is een zeer zuivere medium.
Ze weet je dingen te vertellen die ze eigenlijk niet kan weten, ze heeft me dan ook heel goed geholpen. Ze is een topper Molly.

Molly

Lieve Karen. Je bent een fijne dame. Er is al iets uitgekomen van haar voorspelling tussen mijn man en iemand anders op zakelijk gebied.
Zeker de moeite waard om eens naar te bellen. Ik bel zeker terug. Groeten Dania.

Dania

Karen praat niet naar de mond, zag alles weer goed ook laatste keer toen ik je belde zei je het zelfde maar de dingen zagen er nu beter uit dan toen omdat het ook beter gaat nu. Jij voelt snel in, en ook to the point. Hartelijk bedankt je bent echt een lieve vrouw xxx Bia

Bia

Lieve Karen, Bedankt voor jouw consult Alles is uitgekomen. Alle voorspellingen en ook dank voor de waardevolle adviezen. Karen neemt de tijd voor je en beantwoordt al jouw vragen. Voor mij nummer 1. Liefs Alicia

Alicia

Karen, bedankt voor de inzichten die je meegaf betreffende mezelf en mijn partner. Het heeft me meer duidelijkheid gegeven wat er nodig is om zelf verder in mijn kracht te komen, en dat ik mijn eigen patronen moet doorbreken. Je hebt de roep van mijn ziel bevestigd, waardoor ik terug meer vertrouwen heb in mezelf en mijn relatie.
Ik wens je veel liefde en warmte toe, Isa.

Isa

Karen, vorige week een consult gehad. Heel erg goed alles wat u zei dat klopte ben er nog stil van. Ook noemde u dingen op die u niet kon weten. Heel erg bedankt en tot snel. Liefs Belinda.

Belinda

Karen, soms moest ik wel even slikken, maar uiteindelijk, is mijn situatie inderdaad niet zo hopeloos zoals je het me met handen en voeten probeerde duidelijk te maken. De tips en tricks bleken achteraf zeer nuttig te zijn. Veel dank daarvoor. Sky.

Sky

Beste Karen, je bent een echte ster in je vak. Je voorspellingen zijn altijd accuraat en je bent altijd bereid te luisteren.

Marit

Karen jij bent een topper. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien. Alles wat je ziet komt uit. Bedankt Hint.

Hint

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Karen

PIN 2426

Dit is de profielpagina van medium Karen. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven